Reclameborden in het hier en nu

Reclameborden zijn anno 2017 nog steeds niet uit het straatbeeld weg te denken. In elke winkelstraat wordt er nog steeds gebruik gemaakt van reclameborden en de daarbij behorende slogans. Nog pakkend als altijd en natuurlijk gericht om jou naar binnen te krijgen.

Het effect van een reclamebord

 

De kans is groot dat je het jezelf eigenlijk niet realiseert en toch voel je je onbewust aangetrokken tot sommige reclameborden. Het reclamebord is niet weg te denken uit het straatbeeld en de woonwijken. Om ervoor te zorgen dat jouw bedrijf goed te vinden is, is het verstandig om een reclamebord op het pand of aan de gevel te hebben. Zo is het voor iedereen duidelijk wie er in dat pand gevestigd zit en met een pakkende slogan zorg je er ook nog voor dat mensen geïnteresseerd zijn in wat jouw bedrijf doet of aanbied.

Naast dat je een reclamebord op je eigen geval kan hebben is het voor bedrijf die op een lastig te vinden plek gevestigd zitten een ideaal middel om de klant de weg te wijzen. Door een bord neer te zetten op een centraal punt en ze zo de juiste weg te wijzen voorkom je dat klanten verdwalen.  Ook is dit ideaal voor vrachtwagens die komen lossen en laden. Doe dit altijd in goed overleg, zo voorkom je onenigheid met buurtbewoners en andere bedrijven.

Niet alleen dichtbij

 

Het gebruik maken van reclameborden hoeft niet alleen dichtbij. Zo kan je gemakkelijk een bord plaatsen in een naastgelegen stad of op een druk bezocht punt. Zorg er dan wel altijd voor dat je hier toestemming voor hebt, zo niet dan kan het zijn dat je wellicht een boete opgelegd krijgt.  Naast dat is het altijd verstandig rekening te houden met waar je het bord wilt plaatsen. Kijk naar de afmetingen, is hier voldoende ruimte en word het zicht voor niemand belemmerd?

reclamebord

Door het bord wat verder weg te plaatsen of bijvoorbeeld aan een drukke straat zullen veel meer mensen jouw bord zien. Als je kijkt naar de aantal voertuigen in Nederland zal je zien dat dit er behoorlijk wat zijn. Het plaatsen naast een afrit of drukbezochte straat is voor sommige bedrijven zeker een aanrader.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *